ATT ÖPPNA UPP.

Inom dig själv. Att få möjligheten att titta inåt. På själens djup. I en lugn och naturskön miljö. För hur ofta är du så tyst att du hör din inre röst?

Vi tror inte att vi behöver sträva efter att bli något, men kanske istället att vi måste upptäcka att vi redan ÄR.

Vi kan inte ge dig dina svar. Men vi kan ge dig en plats, tid, nycklar och verktyg att utforska ditt inre. Att få lära känna dig själv, dina drömmar och den du är. Det vill vi ge dig.

God mat också. Egna promenader. Rum för dans och meditation. Skrivövningar. Bad. Modern arkitektur. Tysthet. Sörmländsk natur.

Och någon som guidar dig i dina frågor.

Låta dig hitta din historia

Kanske vill du bara vara stilla.

En stund.

VEM ÄR DU? 

Vi tror att du tänker och funderar. Vill stanna upp och reflektera. Kanske vill du hitta lust och utforska din nyfikenhet.

Vi tror att detta är för dig som vill något annat. Men som inte vet riktigt vad.
Som kanske inte ens vet vem du är längre.

Här får du en helg med stillhet, reflektion och övningar för egen personlig utveckling i en vilsam och vacker miljö. 

Det ingår:

2 nätter i del av hotellrum
Vegetarisk mat av gårdens kock
Snälla vägledande samtal & övningar

Din investering:

6 900 kronor inklusive moms. 
Anmälan är bindande. 

VAD DU FÅR.

Lindeborgs Ecoretreat

På Lindeborgs eco retreat bor du i en naturskön och klimatpositiv miljö. Där inget är lämnat till slumpen. För just ditt välbefinnande.

Vegetarisk mat

All mat görs av gårdens kock och ingår i ditt pris. Vi äter mat som har odlats från omgivningarna och tillagats med kärlek till naturens fantastiska produkter.

Samtal

Malin och Kajsa bjuder in till samtal om de där frågorna. Som du kanske inte kan ställa själv. Vi pratar snällhet och reflekterar kring vem du är.

Tid till dig själv

Där du kan välja att gå på promenader i omgivningen eller yoga i yogarummet. Eller kanske vill du sitta på en stubbe i trädgården. Du bestämmer.

Bad och Bastu

Vid huset finns möjlighet att basta och bada. Blicka ut över sörmländsk horisont medan du sjunker ner i vattnet. För att sedan värma dig i bastun.

Modern arkitektur

I centrum på gården står Ekoladan, en hundra år gammal lada som byggts om med hållbara och naturliga material i samarbete med White Arkitekter.

retreat en helg för dig
retreat en helg för dig