Magi. Hur skapar man magi? Sådant där pirrande bubbligt pirrigt i magen magi. Sådant som en som vuxen kanske inte så lätt hittar längre. Där förväntningar, arbete, oro för pengar, föräldraskap, äktenskap, tufft på jobbet och energitjuvar har lagt sig som ett täcke över ens kreativa själ.

Då rekommenderar jag dig att åka till Katrin Bååth i Jönköping. För där existerar befriande magi, en plats där kreativitet och jag-gör-precis-som-jag-vill-känsla råder. Och det gör något med oss människor när vi kliver in i en plats där drömmar har fått slagit rot. Fått växa och bli något verkligt. Vi skakar av oss rädslor, känslor av otillräcklighet och litar på våra egna förmågor.

Jag hade förmånen att delta i en av Katrins workshops om drömmar och mål. Efter den dagen känner jag mig fylld till bredden av magi. Och kommer aldrig glömma dörren som öppnades till denna värld där drömmar besannas och magi föds. För jag tänker aldrig stänga den igen. Så här tänkte jag visa lite grann på det som jag finner magiskt. Sånt som gör livet lite lättare ibland. Men också sånt som jag gör.

Jag hoppas att du vill följa med mig på denna plats, min magiska resa. Om inte annat, glöm inte bort att just du är magisk och att du också kan öppna dörren ut till det magiska. Och aldrig stänga den igen.

Följ gärna fantastiska Katrin Bååth. Då kan du ta del av hennes magiska värld. Som hon säger. Att göra Good shit with good shit people. En inspiration och en förebild. Fint så.