Om mig

Affärsutveckling, marknadsföring, kommunikation och events. Det är sånt jag gör. Engagerad, glad och positiv. Det är sån jag är.

Min historia

Allt började egentligen en varm aprildag 1972. För mig i alla fall. Med stort, lockigt mörkt hår och nyfikna blå ögon. Håret har grånat lite men ögonen är lika nyfikna och blå fortfarande. Orden fanns tidigt och de har alltid stannat. Det blev därför en journalistutbildning och efter det London. Sedan konsertbolaget Luger och Södra teatern i Stockholm.
Insöp allt det fantastiska som musiken bjöd på. Samlade erfarenhet av att projektleda och att jonglera människors förväntningar med verkligheten.
Och jag fann min egen röst. Skapade eget eventbolag i reklamfilmsbranschen. Catering till reklamfilm och långfilm.
En flytt till Sörmland blev till en butik med barnkläder, leksaker och barnprodukter. Byggde webshop som blev vald till en av Sveriges populäraste. Nyfikenheten kliade igen. Efter 12 år med eget var det utveckling hos andra jag ville vara med och lyfta. Det blev kompetensutveckling och affärsutveckling för företagare i ett ESF-finansierat projekt i Gnesta kommun.
Erbjuden fortsättning som näringslivs- och turismutvecklare.
Lärorika, underbara och fantastiska år. Vilket senare ledde till en tid som marknadskoordinator hos SkandiaMäklarna Trosa/Gnesta då privata sektorn lockade. Och hamnade också som frilansande kulturreporter för lokaltidningen Sörmlands Nyheter För att nu vara framme här.
En sak vet jag med 100 % säkerhet. Jag brinner för att lösa problem och för att lyfta andra. Där vill jag vara. Göra bra och kreativa saker tillsammans i ett positivt sammanhang. Då bildas magi.
Jag skulle bli jätteglad om du vill göra magi tillsammans med mig.

Kommunikation

Jag skriver gärna. Mycket och ofta. Behöver du en text eller hjälp med hur du ska formulera dig på sociala medier eller göra reklam för dig själv.
Hör gärna av dig. Som sagt, låt oss göra magi tillsammans!

Coffee Bean

Paketering

Vet kunden vad du säljer? Vet du vad du vill sälja? Genom att tydliggöra vilka tjänster du har blir det också tydligare för både dig och kunden vad du säljer.

Coffee Bean

Affärsutveckling

Behöver du struktur? Bli bästis med ditt företag. Jag visar dig hur du stärker din försäljning och skapar lönsamhet på ett sätt som du känner dig bekväm med.

Coffee Bean

Marknadsföring

Digital närvaro på sociala medier, grafisk profil, synas på internet och marknadsföringshjälp. Är det något du behöver? Ska vi vara kreativa ihop?