marknadsföring

Att bygga relationer med sin kund, stärka sin företagsidentitet och att öka sin lönsamhet. Allt handlar om hur du syns.

Kreativ marknadsföring

För att kunden ska veta om dig som företag så måste du synas.
Hur fångar du dina kunder? Hur når du ut? Behöver du en nytändning eller kanske helt enkelt hjälp med grunderna?
Och du behöver finnas på vissa platser. Som att ha en hemsida, finnas på sociala media och du kanske även ska ha en webbshop?

Får jag hjälpa dig?

Kreativt innehåll på sociala medier

Idag går den tekniska utvecklingen fort och konkurrensen är stenhård. Jag hjälper dig gärna att synas, att vara kreativ och visar på hur du kan locka till dig din målgrupp.
Vi möts i en workshop, kurs eller rådgivning. Du bestämmer!

Behöver ditt företag hjälp? Som content manager bistår jag med att skapa, publicera och uppdatera innehåll i era digitala kanaler.
Det skulle vara superkul om du hörde av dig!

Annonsproduktion

Ska man lyckas med sin annons är det en fördel om man är kreativ och skapar något som sticker ut från mängden. Det skadar inte heller att vara personlig. Eller med lite humor.
Jag hjälper dig gärna med både copy, formgivning och original för tryck både för tidning och annonser till Facebook. För det är ju klart att kunden ska hitta dig.

Ring mig på studs!

Kommunikation

Ord har alltid funnits där för mig. Genom skolans alla dagar, som utbildad journalist och sedan som företagare. Och jag skriver hela tiden, ibland för tidningar som Södermanlands nyheter och ibland för företag.

Vill du ha hjälp med att fånga en känsla, ett säljande nyhetsbrev eller kanske text till en hemsida?

Skulle älska att få hjälpa till.

kontakt

Kontakta mig på 070-155 0406 eller kajsa@kromner.se.

Låt oss skapa företagsmagi tillsammans!

Coffee Bean

Paketering

Vet kunden vad du säljer? Vet du vad du vill sälja? Genom att tydliggöra vilka tjänster du har blir det också tydligare för både dig och kunden vad du säljer.

Coffee Bean

Affärsutveckling

Behöver du struktur? Bli bästis med ditt företag. Jag visar dig hur du stärker din försäljning och skapar lönsamhet på ett sätt som du känner dig bekväm med.

Coffee Bean

Varumärkesbyggande

Jag erbjuder coachning i en inspirerande mijö. Jag visar dig hur du kan skruva på din affärsplan för att stärka ditt varumärke och sälja mer.