Så länge jag kan minnas har jag alltid försökt sätta mig själv i kreativa miljöer i positiva sammanhang. Några gånger har jag tappat bort mig. Men det har alltid kommit tillbaka att kreativitet och positivitet är mina kärnämnen. Något som måste finnas där.

När jag bestämde mig för att bli egen igen, så var det naturligt att arbeta utifrån mitt mantra.

Och nu är jag så själaglad över att få bjuda in även andra människor i den varma sfären av positiva sammanhang. Tillsammans med fina Emma Salmonsson på Bravo webbyrå bjuder vi in till en heldag av kreativa övningar, praktiska råd, härliga måltider och varma möten. Vi pratar om hur du kan få ut mer av ditt företagande. Och om att ta sig dit man vill. Drömmar blandas med realism. Kreativitet möter perspektiv. Du får handfasta verktyg för hur du kan leda ditt företag och hur du kan marknadsföra dig på ditt sätt.
Vi visar hur du kan ta betalt och se ditt värde. Inför dig och inför andra. Vi ger dig ödmjukt Flow in your business Workshop

Hela dagen spenderas i inspirerande och vackra miljön på Societetshuset i Trosa. Så vore så fint om du ville komma till Trosa den 16 januari 2020.

Anmälan och info finns på www.flowinyourbusiness.se.

Välkommen in!