Workshop 30-31/8

ATT HITTA OCH PAKETERA DIN FÖRETAGSRÖST

För dig som vill stärka ditt företagande och hitta ditt sälj

Vill du hitta din företagsröst?

Tycker du att det är svårt att hitta kunder? Att ta betalt? Det kanske även är svårt att veta hur du ska paketera dina tjänster och att skapa en tjänstekatalog. 

Tänk vad skönt att ha en tillit till ditt sälj, en tydlig tjänstekatalog och ett lugn i kroppen.

Det vill vi hjälpa dig att uppnå med vår workshop. För genom att bygga ett starkt varumärke stärker du företagets identitet och hittar din företagsröst. Och du får en tydlig riktning i din paketering.

Under workshopen tar vi fram ditt varumärke och omfamnar din inre säljare. Vi pratar om framgång, ditt driv och ditt varumärkeslöfte. Pratar om att ta betalt och hur du kan hitta dina kunder. 
Vi sätter en riktning som hjälper dig att navigera i din marknadsföring, i din paketering och i ditt sälj. Och du får med dig verktyg för att hantera dina kunders förväntningar och hur du kan arbeta med ombordstigning. Allt det som stärker ditt företagande.

Vi ses i Tenhult i Lina Isakssons mjuka studio. En plats för drömmar. Bland tapeter och trädgård. Bland inredning och inspiration. Vi nätverkar och samtalar. Bygger på och fyller upp.  Du styr och får ta plats med dina styrkor såväl som utmaningar.

Del i dubbelrum i Linas vackra villa, god vegetarisk mat och allt arbetsmaterial ingår i din investering. Meddela eventuella allergier vid bokning. Din anmälan är bindande.
Vi är en liten grupp för att ge dig utrymme till reflektion. Nyp din plats nu!

Plats: Stationsliden 3, Tenhult
Tid: Startar med frukost kl. 9 den 30/8 och slutar med kl. 14.30 den 31/8.
Din investering: 3 995 kr ex moms
Anmäl dig: kajsa@kromner.se

trädgårdsbild

Vi visar hur du kan omvandla det
du älskar att göra till tjänster. Som är inspirerande och säljande.

Hur du gör din dröm och din sanning. Till något som du kan leva på.

 

Denna workshop är för dig som är kvinnlig företagare. Du kanske precis har startat eller är på väg att starta ditt företag. Eller så driver du redan företag men saknar ett tydligt varumärke och verktyg för att sälja dina tjänster eller produkter.

Vilka är vi? 

Kajsa Kromnér är en erfaren företagsutvecklare och snäll marknadsförare. Som brinner för att lyfta andra. Få dem att lysa. Vilket har gett henne en 20-årig karriär inom affärsutveckling.
Hon har drivit cateringföretag i Stockholm och ägt en barnbutik i Trosa. Som blev framröstad som en av Sveriges 10 bästa  barnbutiker på nätet. Och hon har även haft förmånen att arbeta som näringslivsutvecklare i kommunal verksamhet.
Idag erbjuder hon sina kunder tjänster inom företagsutveckling, sälj, digital affärsutveckling och marknadsföring.

Lina Isaksson är inredare och tapetinspiratör med en fin fingertopsskänsla kring form och mönster. Utbildad textilinköpare i Borås och flera års arbetserfarenhet ifrån några av Sveriges ledande tapetföretag.
Idag driver hon eget med bas i sitt vackra showroom i Tenhult.
Som återförsäljare till bl.a. Little Greene, Ulricehamns tapetfabrik, Trapiche, Midbec och William Morris hjälper hon både företag och privatpersoner med inredning och tapeter.

workshop marknadsföring

Dessa tider!

Vi månar om dig och gör vårt yttersta för att du ska känna dig trygg. Vi tar hänsyn till de rekommendationer som gäller vid kurstillfället och vi är fullt vaccinerade.

Vi minimerar även risken för smitta genom att vi är en liten grupp om max 8 personer. Det finns handsprit och ytsprit på samtliga platser vi sitter vid.

Vid sjukdom har du möjlighet att boka om ditt deltagande till ett annat tillfälle.

workshop varumärke
inredaren Lina Isaksson
workshop fika
workshop varumärke
Företagsutveckare Kajsa Kromner