Affärsutveckling

Med min 20-åriga erfarenhet av entreprenörskap och personligt ledarskap kan jag hjälpa dig att ta ditt företag dit du vill.

Affärsutveckling

Jag har entreprenörskapet i blodet. Från min uppväxt, genom min utbildning och genom min karriär. På olika sätt har jag arbetat med att strukturera arbetsplatser och företag i över 20 år.
Behöver du utveckla företagets tillväxt och  affärskreativitet? Jag hjälper dig gärna att stärka din försäljning, hitta lösningar och skapa lönsamhet på ett sätt som du känner dig bekväm med. 
Och på ett inspirerande sätt. Att bygga och utveckla företag är roligt och spännande. Jag sätter värde i att göra arbetet på ett kreativt sätt i ett positivt sammanhang.

Mentorskap


Känner du dig lite vilsen? Kanske trött i din ledarroll? Får du med dig din personal på tåget? Eller du kanske jobbar ensam med alla frågor gällande ditt företag? 
Med en mentor får du nya insikter till ditt ledarskap. Du kan då utveckla din ledarstil och hitta din väg framåt. Som mentor stöttar jag upp under tiden du känner att jag behövs. 
Vi börjar alltid med ett längre möte där vi går igenom dina behov och utvecklingsområden. Utefter det sätter vi igång och jobbar.
Jag brinner för att lyfta andra. Och är riktigt duktig på att lösa problem. Kan jag få hjälpa dig?

Paketering

Vet kunden vad du säljer? Vet du vad du vill sälja? Hur tar jag betalt? Hur gör man egentligen en hisspresentation så att det är tydligt för kunden vad jag säljer och vad kunden får ut av det?
Genom att tydliggöra vilka tjänster du har blir det också tydligare för både dig och kunden vad du säljer.
Jag kan visa dig hur du på allra bästa sätt kan paketera dina tjänster, så att du stärker din försäljning och gör ditt företag hållbart.
Jag vill väldigt gärna göra företagsmagi ihop.

Varumärkesbyggande

Ett varumärke är en viktig tillgång för ett företag. Varför finns företaget och vad vill du med företaget? Vad är dina mål och dina visioner? Vad säger du i sociala medier? Och vilka kanaler och hur ska du synas? 
För kunden behöver veta vem du är och vad du säljer. Genom att bygga ett starkt varumärke stärker du företagets identitet.
Jag erbjuder coachning i en inspirerande och givande workshop. Jag visar dig hur du kan arbeta med visioner, mål, ledord och företagsmotto för att bygga ett starkt varumärke som tilltalar kunder och gör att du säljer mer.

 

kontakt

Kontakta mig på 070-155 0406 eller kajsa@kromner.se.

Låt oss skapa företagsmagi tillsammans!

Coffee Bean

erfaren företagare

Jag gillar att lösa problem. Att driva företag blev för mig ett sätt att få utlopp för den kreativiteten i företag inom event, handel och reklam.

Coffee Bean

Kompetensutveckling

Som näringslivsutvecklare i Gnesta kommun arbetade jag dagligen med att stärka företagsklimatet genom att se företagarens behov.

Coffee Bean

Marknadsföring

Digital närvaro på sociala medier, grafisk profil, synas på internet och marknadsföringshjälp. Är det något du behöver? Ska vi vara kreativa ihop?